Transparante investering

In de opstartfase worden alle kosten begroot. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Dus ook geen extra kosten achteraf. – wel zo Koninklijk.

Prachtig effectief design

We maken er samen iets moois van
1

Eenvoudig zelf aanpassen

Niet afhankelijk blijven maar zelf eenvoudig onderhouden.

Werkt ook op mobiel

Uiteraard, we leven tenslotte in 2017.

Pakketten

Als uitgangspunt en richtlijn zijn er verschillende pakketten af te nemen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Uiteraard zijn deze uit te breiden met uw specifieke wensen en ideeën. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Veel gestelde vragen

Zijn er alleen standaard pakket prijzen?
 

In de praktijk zal de offerte altijd maatwerk zijn. De pakket prijzen zijn een indicatie van de investering. Zodra u een offerte aanvraagt zullen er een aantal vragen gesteld worden (telefonisch) waardoor er een goed beeld verkregen wordt van de wensen, de functionaliteiten, de look & feel, de kleurencombinaties etc.

Aan de hand daarvan wordt een offerte opgesteld. Deze offerte is altijd een ‘fixed price’. Dat wil zeggen dat ook bij overschrijding van de uren u geen nacalculatie krijgt. Wel zo Koninklijk!

Kunnen we gespreid betalen?
 

De helft van het bedrag factureren we voordat we gaan starten. Zodra het factuur voldaan is zal er daadwerkelijk gestart worden met het maken van de website. Zodra de website afgeleverd is zal het laatste factuur verzonden worden.

Wat is het verschil tussen een christelijke webbouwer en een gewone webbouwer?
 

Werken met een christelijke webbouwer is anders. Je spreekt dezelfde taal, je hebt hetzelfde doel voor ogen (Gods Koninkrijk uitbreiden), de samenwerkingsprincipes hebben een gemeenschappelijk fundament en er is ruimte voor geduld, genade en flexibiliteit.

Wanneer is een website opgeleverd?
Dat verschilt, als de nieuwe website een oude website vervangt dan kan de oplevertijd 5-10 werkdagen zijn. Is het een compleet nieuwe website met allerlei nieuwe toevoegingen dan zal het project wat langer in beslag nemen, afhankelijk van de wensen.
Kunnen wij zelf de website onderhouden?
Uiteraard kan dat, we plannen een uitgebreide overdracht in waarin we samen achter een bureau de website doorlopen.

Spreekt dit u aan? Laat u adviseren en verder helpen door 14 jaar ervaring!

Contact gegevens

Bedrijfsnaam

KVK

Adres

 

Telefoon

E-mailadres

 

Bedrijfsnaam:
Christelijke Webbouwer.nl

KVK:
55793347

Adres:
Farman 8
3769JE in Soesterberg

Telefoon:
06-47045659

E-mailadres
matthias@christelijkewebbouwer.nl

 

Christelijke Webbouwer.nl

55793347

Farman 8

3769JE Soesterberg

06 47 04 56 59

matthias@christelijkewebbouwer.nl