Selecteer een pagina

Website ontwikkeling

Een geheel nieuwe website of een bestaande website in een nieuw jasje met nieuwe functionaliteiten. Alles is mogelijk.
Ik help je vanaf stap één (wat wil ik?) tot aan oplevering (dit is geweldig!).

Een website van a tot z

Een website begint vaak in iemands hoofd. Maar hoe zetten we dit om tot een concreet werkende website? Het is meer dan alleen een lijstje met functionaliteiten, lay-out en kleuren kiezen. Het gaat namelijk veel meer over de boodschap die gecommuniceerd wordt. Begrijpen je bezoekers daadwerkelijk wat je wilt communiceren? Is er geen ruis op de lijn? Allemaal zaken waar een webdesigner en webbouwer als Matthias Joosse rekening mee houd vanaf het begin. die zowel communicatie als marketing kent. Online & offline!

  • Marketing gevoel 95%
  • Expertise 90%
  • Communciatie vaardigheden 85%
  • Klant tevredenheid 100%

Vindbaarheid (SEO)

Een mooie website zonder SEO is als een winkel op een eiland, prachtig maar zonder bezoekers. .

Waarom is SEO belangrijk?

Er zijn tientallen factoren waarop een zoekmachine zoals Google bepaalt welke website bovenaan getoond wordt. En die zijn belangrijk omdat onderzoek uitwijst dat 80% van de internet gebruikers alleen maar de eerste drie zoekresultaten aanklikt. Als uw website op de 8ste plek of zelfs de 2e pagina staat, zullen bezoekers waarschijnlijk niet langskomen.

De drie SEO pilaren

De tientallen factoren kunnen onderverdeeld worden in drie algehele pilaren. We onderkennen inhoud, techniek en linkbuilding.

Inhoud

De inhoud van de website moet geoptimaliseerd zijn. Voor de bezoekers maar ook voor de zoekmachines.

Techniek

De achterkant van de website dient net zo goed als de voorkant te zijn. Snelheid, veiligheid en logische opbouw zijn belangrijke factoren.

Links

Links vanuit andere websites met de juiste teksten in de juiste context is belangrijk voor de vindbaarheid.

Snelheid

Een gemiddelde bezoeker wil drie seconden wachten. Daarna groeit de frustratie. Een korte laadtijd en gebruiksgemak verhoogd de conversie!

%

Snelheid

Caching

Hosting op NginX

Beveiliging

We leven in een tijd waarin hackers uw website proberen binnen te dringen en gegevens te stelen. Omdat christelijke websites vaker doelwit zijn van groeperingen is een goede beveiliging zeer belangrijk.

SSL encryptie

De verbinding beveiligen met een veilig groen slotje in uw browser is de norm. U krijgt dat zonder extra maandelijkse kosten en bijzonder duur onderhoud.

Beveiligd inloggen

De meest standaard manier van inloggen bij websites is verborgen, wat het erg moeilijk maakt voor hackers om binnen te komen. Alleen u heeft de juiste URL.

Scannen naar zwakke plekken is onmogelijk

Een vaak gebrukte techniek is om te zoeken naar een zwakke plek binnen de website. Met uw website is dat onmogelijk, iemand die dat doet wordt geblokkeerd.

Beveiligings strategie

Aanvallers blijven ontwikkelen, zo ook de beveiliging. Uw website zal voorzien zijn van een beveiliging dat blijft verbeteren, automatisch, ook als u slaapt.

Contact gegevens

Bedrijfsnaam

KVK

Adres

 

Telefoon

E-mailadres

 

Bedrijfsnaam:
Christelijke Webbouwer.nl

KVK:
55793347

Adres:
Farman 8
3769JE in Soesterberg

Telefoon:
06-47045659

E-mailadres
matthias@christelijkewebbouwer.nl

 

Christelijke Webbouwer.nl

55793347

Farman 8

3769JE Soesterberg

06 47 04 56 59

matthias@christelijkewebbouwer.nl