Selecteer een pagina

Transparante investering

In de opstartfase worden alle kosten begroot. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Dus ook geen extra kosten achteraf. – wel zo Koninklijk.

Prachtig effectief design

We maken er samen iets moois van

1

Eenvoudig zelf aanpassen

Niet afhankelijk blijven maar zelf eenvoudig onderhouden.

Werkt ook op mobiel

Uiteraard, we leven tenslotte in 2017.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Aan de hand van uw aanvraag neem ik telefonisch contact met u op. Vervolgens stel ik een aantal goede vragen zodat ik een goed beeld krijg van wat u precies voor ogen heeft.

Aan de hand van ons telefonisch contact kan ik een offerte op maat maken. U ontvangt een duidelijke prijsopgave, met een vaste projectprijs. Geen extra kosten die er tijdens het project zijn ingeslopen of kleine lettertjes. Wanneer er tijdens het project nieuwe wensen ontstaan, worden deze nooit zonder overleg uitgevoerd en gefactureerd.

Of bel direct

U kunt ook direct contact opnemen via 06-47045659, ik sta te popelen om u te leren kennen en te kijken hoe ik u kan helpen.

Veel gestelde vragen

Kunnen we gespreid betalen?

De helft van het bedrag factureren we voordat we gaan starten. Zodra het factuur voldaan is zal er daadwerkelijk gestart worden met het maken van de website. Zodra de website afgeleverd is zal het laatste factuur verzonden worden.

Wat is het verschil tussen een christelijke webbouwer en een gewone webbouwer?

Werken met een christelijke webbouwer is anders. Je spreekt dezelfde taal, je hebt hetzelfde doel voor ogen (Gods Koninkrijk uitbreiden), de samenwerkingsprincipes hebben een gemeenschappelijk fundament en er is ruimte voor geduld, genade en flexibiliteit.

Wanneer is een website opgeleverd?

Dat verschilt, als de nieuwe website een oude website vervangt dan kan de oplevertijd 5-10 werkdagen zijn. Is het een compleet nieuwe website met allerlei nieuwe toevoegingen dan zal het project wat langer in beslag nemen, afhankelijk van de wensen.

Kunnen wij zelf de website onderhouden?

Uiteraard kan dat, we plannen een uitgebreide overdracht in waarin we samen achter een bureau de website doorlopen.

Spreekt dit u aan? Laat u adviseren en verder helpen door 15 jaar ervaring!

Contact gegevens

Bedrijfsnaam

KVK

Adres

 

Telefoon

E-mailadres

 

Bedrijfsnaam:
Christelijke Webbouwer.nl

KVK:
55793347

Adres:
Farman 8
3769JE in Soesterberg

Telefoon:
06-47045659

E-mailadres
matthias@christelijkewebbouwer.nl

 

Christelijke Webbouwer.nl

55793347

Farman 8

3769JE Soesterberg

06 47 04 56 59

matthias@christelijkewebbouwer.nl